Adevar sau provocare

Adevar sau provocare

Jocurile erotice sunt menite sa condimenteze viata de cuplu. Majoritatea jocurilor se bazeaza pe valorificarea fanteziilor sexuale in pat. Iar satisfacerea partenerei sau partenereului prin aceste fantezii te pot ajuta sa cresti nivelul de incredere in relatia ta si sa ii arati persoanei iubite ca esti capabil sa accepti pana si cea mai vulnerabila latura a sa.

Roleplay-ul si fantezille sexuale merg mana in mana

Fiecare adult cauta sa isi indeplineasca nevoile sexuale. Cu toate acestea, vine un moment cand partenerul vrea sa iti destainuie cea mai vulnerabila parte a sa. Asa ca, fantezia sexuala reprezinta rolurile pe care ai vrea sa le ai intr-un act sexual, iar roleplay-ul este aplicarea lor propriu-zisa.

Uneori, elevul isi depaseste profesorul

Catuse cu blanita Sex Shop REd-box.ro

Fantezia elev-profesor este intens valorificata si in jocurile sexuale deoarece este o dorinta recurenta in randurile adultilor. Astfel, tu si partenerul puteti selecta cateva costumatii pentru a va sublinia mai bine rolurile. Iar atunci cand profesorul pune o intrebare si tu raspunzi gresit, atunci el poate sa aplice o pedeapsa incitanta.

Figurile autoritare sunt o provocare

Politistul si infractorul este un roleplay foarte popular. Din acest motiv, aceasta fantezie este foarte potrivita pentru cuplurile care se simt incitate de figurile autoritare.

Striptease - misiune imposibila sau fantezie de impact?

Lenjerie sexy Sex Shop Red-box.ro

Exista anumiti barbati a caror fantezie principala este sa aiba o stripperita in confortul casei lor. Prin urmare, daca este si cazul partenerului tau, nu te teme sa pornesti muzica si sa incepi sa dansezi. Indiferent daca esti o experta in dans sau nu, partenerul va aprecia doar faptul ca ai ales sa faci acest lucru pentru el. Binenteles, o lejerie sexy nu trebuie sa lipseasca din recuzita ta.

Adevar sau provocare pentru adulti

Acest joc nu este numai pentru copii sau pentru adolescenti. El a fost transpus si intr-o forma perfecta pentru cupluri. Atunci cand tu si partenerul v-ati decis sa aveti o seara speciala, puteti sa condimentati momentul cu multe provocari. De fiecare data cand tu refuzi sa raspunzi la o intrebare din sectiunea de adevar, partenerul te poate provoca sa incerci ceva nou din punct de vedere sexual.

Un pas inainte, doi inapoi

Lenjerie sexy Sex Shop Red-box.ro Body Stockings

Poti sa alegi o lenjerie sexy pe care o ai in dulap. In timp ce stai asezata pe pat, partenerul va sta la usa. Tu ii vei pune intrebari despre tine, iar la fiecare raspuns corect el va putea face un pas inainte. Si la fiecare raspuns gresit el va face un pas inapoi. Scopul final al jocului este ca partenerul sa ajunga la tine dupa ce a raspuns corect la toate intrebarile tale si sa va bucurati de o noapte incendiara.

Jocurile erotice sunt o metoda foarte creativa pentru a anima viata sexuala a unui cuplu, mai ales daca simtiti ca incepe sa se instaleze monotonia in pat. Toti avem cate o latura vulnerabila, dar in momentul cand partenerul sau partenera ne accepta acesta latura, nivelul de incredere creste semnificativ.

Articolul precedent Articolul urmator